02-09-13

Thema: "Ik in mijn klas"

Na een hele leuke vakantie brak vandaag de eerste schooldag aan! Het was alvast een geslaagde dag voor de nieuwe peuters! Kijk maar!

DSCN3942.JPG

Vandaag waren er 2 juffen in onze klas! Juf Evi studeert voor kleuteronderwijzeres en komt in onze klas observeren hoe de eerste schooldagen in een peuterklas verlopen!

DSCN3945.JPG

We begonnen met een rustig onthaal in onze kring. Eerst maakten we kennis met Jules (de klaspop). Jules had ook een nieuwe boekentas mee! We waren heel benieuwd wat er allemaal in Jules zijn boekentasje zat!

DSCN3946.JPG

We zongen ook voor de eerste keer het goedemorgen lied én ook het opruimlied kwam aan de beurt! Daarna was het tijd om de hoekjes én het nieuwe speelgoed in onze klas te verkennen!

DSCN3947.JPG

DSCN3949.JPG

Na het opruimen maakten we kennis met Juf Isabelle, de turnjuf! Ook onze buikjes gingen ondertussen al wild te keer, we smulden met plezier van onze tussendoortjes!

DSCN3955.JPG

DSCN3957.JPG

Na een hele leuke dag kregen we van de juf nog een mooie "instapkroon". Het was vandaag dan ook een beetje feest voor een heel speciale dag onze eerste schooldag! 

DSCN3960.JPG 

Tot morgen! 

DSCN3958.JPG

22:19 Gepost door Juf Emmely in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.