11-04-10

De nieuwe juf!

Op maandag 19 April starten er 4 nieuwe kleutertjes in onze klas: Amber komt terug naar K1 na eventjes weg geweest te zijn. In de peuterklas verwelkomen we Linde (het broertje van Lisa die intussen bij juf Els gestart is), Jules (de broer van Louis De Meulemeester K2) en Brent (het neefje van Elien Taelman K1).

En we starten na de vakantie ook met een nieuwe juf, juf Debbie, waar jullie reeds uitgebreid met konden kennismaken door de vervanging in de 3de kleuterklas bij juf Sophie. Juf Debbie brengt jullie verder op de hoogte over het verdere verloop bij de splitsing van de klasjes. De peuters en kleuters zullen op vaste tijdstippen (per week en voor- of namiddag) bij juf Debbie of Juf Charlotte in de klas zitten. Ook juf Anneke zal haar bijdrage leveren om het voor de peuters en kleuters zo aangenaam mogelijk te maken in kleine groepjes aangepast aan het niveau van jullie kind.

n606209248_2236[1]-800

 

 

 

 

 

 

Juf Charlotte zal enkel op maandag- en dinsdagnamiddag en woensdagvoormiddag op school zijn. Er zal een vlotte communicatie zijn tussen de 2 juffen bij het brengen van boodschappen, vragen over jullie kleuter,...

Jullie kunnen steeds bij juf Debbie terecht voor en na schooltijd voor vragen omtrent jullie kleuter, de school. Voor het doorgeven/wijzigen van maaltijden, inlichtingen/ wijzigingen omtrent bus, knipoog en het afhalen van uw kleuter aan de poort kan u steeds terecht bij het secretariaat van de school.

Veel plezier!!

 

22:38 Gepost door Juf Emmely in Varia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.